Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Western Classic

Nyhet: Nå med kortere paneler og skåret for bedre skulderfrihet!

Western Classic er en vellykket kombinasjon mellom Star-Trekk's bomfrie konstruksjon og følelsen av en klassisk westernsal.  Westernsaler er ikke alltid like enkle å få til å passe på våre nordiske kortryggede og ofte brede hesteraser.  Lengden og den harde kraftige trebommen er laget for hardarbeidende Quarterhester og andre amerikanske "working-horses", og mange av våre vanligste raser krever en lettere, mer fleksibel og kortere sal.

Star-Trekk Western er en flott sal for denne kategorien hester og ryttere.  Den er følsom, smidig og fantastisk bekvem, og har dessuten en svært god stabilitet.  Dermed passer den for både westernryttere på alle nivå (unntatt roping og cutting), samt fritidsryttere som foretrekker westernstilen.  NB: På bomløse saler kan ikke salhornet brukes til roping e.l.
Western finnes i to størrelser:  S1 er ca 58 cm totallengde og har ca 52 cm anleggsflate og S2 er ca 62 cm totallengde og har ca 56 cm anleggsflate.  

Vekten er ca 7 kg, og salen har 2 års garanti. 

På bildene vises to saler med Bordertooling, dette er et tilvalg som koster fra kr 1500,- til kr 2000,-  pr sal avhengig av mønstertype.
Western kan også leveres med nappa sete (glattskinn) ved spesialbestilling. 
Ettersom hver sal håndlages så er det ca 16 uker leveringstid på spesialbestillinger og/eller saler som ikke er på lager.

Priser:
Western uten fenders og stigbøyler                   kr 18 500,-
Western komplett med fenders og stigbøyler    kr 19 900,-

Fargevalg:


Flere valgmuligheter av tooling ved spesialbestilling, tillegg fra kr 1500,-

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn