Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Barefoot har økt sine priser med ca 10% fra 8. juni 2022 grunnet høyere råvarepriser og økte fraktpriser.  Vi har lagt inn de nye prisene nå.

Barefoot RideOnPad Physio Color som er innkjøpt før prisoppgangen selges til "gammel pris" kr 2520,-.  Begrenset antall igjen.

Nyhet:  Saueullsete nå også for barn!  Nettopp ankommet, saueullsete laget for de minste RideOnPad - barnestr. ca 15".  pris kr 1350,- pr stk.  NB: Passer for de aller nyeste RideOnPad barnestr som har D-ringer for feste foran på paden!

Vi har mottatt et lite parti av Barefoot RideOnPad Physio Support og noen få RideOnPad Physio Natur i str  Large.  Det er ennå noen få ledig, så det er førstemann som bestiller som får.  

Nyheter fra Barefoot:  Ny Pro serie med smalere sete, kommer i modellene Cheyenne, Cherokee, Nottingham. Vi har et begrenset antall på lager.   Se mer om alt dette på produsentens hjemmeside!

Norske priser på de nye salene:

Barefoot Pro Cheyenne lær kr 10.900,-
Barefoot Pro Cherokee kr  11.900,-
Barefoot Pro Cherokee Classic kr 11.900,-
Barefoot Pro Nottingham  kr 11.900,-
Barefoot Pro London  kr 12.400,-
Barefoot Pro Lexington kr 12.400,-
Barefoot Pro Barrydale  kr 12.200,-

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn