Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Våre betalingsbetingelser

For å unngå misforståelser og feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender oss en e-post med bestilling eller forespørsel / spørsmål, og så sender vi varene etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

Betaling skjer med forskuddsbetaling, enten vipps eller overføring til konto. Vi sender vanligvis samme dag eller senest dagen etter at betaling er mottatt. Alle forsendelser går via posten.

NB: Når du har bestilt og fått en e-post med betalingsopplysninger så er dine varer lagt tilside og reservert i 48 timer. Dersom vi ikke har mottatt betaling eller e-post fra kunde om forsinkelse på betaling så vil varene bli lagt tilbake i hyllen og eventuelt solgt til nestemann.

Om du er skeptisk til å betale forskudd så kan du jo google "Bomfri Sal Norge" og sjekke hva andre kunder synes om oss :-)

Vi har dessverre ingen avdragsordning, mulighet for å betale med kreditkort e.l.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn