Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Stigbøylereimer

Barefoot doble spesial reimer i lær forsterket med nylon på baksiden for ekstra holdbarhet.  Leveres med hylse for å trekker over spennene. Monteres med spennen og hylsen ned mot stigbøylen for å unngå bulk under kappen. Kan justeres fra salen ved behov.  Vidde er 2,5 cm og lengde er enten 130 eller 140 cm totallengde.  Kommer som par en i enten svart eller brun.
Pris pr par kr 690,-.  Bilder:


Barefoot doble spesialreimer i syntetmateriale DryTex.  Samme konsept som lær-reimene men laget i noe stivere syntetmateriale. Beregnet på å brukes sammen med Barefoot syntetsal DryTex.  Vidde er 2,5 cm og lenge er 115 cm - Barnereimer og 140 cm - voksenreimer.  Kommer som par i enten svart eller brun.
Pris kr  490,- pr par.  Bilder: 


Barefoot Dressur reimer Mono. Enkle reimer i mykt holdbart lær med nylon kjerne for å motstå strekk. For å få en tynnere reim under kappen er den øverste delen ikke lærtrukket, mens den nederste T-spennen har en liten lærkappe. Kan enkelt justeres fra salen.  Vidde er 2,5 cm og den kommer i 2 lengder og i svart eller brun.   Bilder ser du her!
Small 49 - 63 cm lengde kr 1090,-
Long  57 - 72 cm lengde kr 1190,-


Barefoot Soft Leather reimer. Ekstra flate og myke lær-reimer laget av førsteklasses ku-skinn med innvendig forsterket nylonkjerne.  Disse reimene har ingen skarpe kanter eller metalldeler som gir en mindre slitasje ved bruk på saler i Soft lær.  Nummererte hull gjør justeringen enkel.  Kommer kun i svart, bredde 2,5 cm  og med lengde 130 cm - 145 cm og 155 cm.
Pris pr par 130 og 145 cm kr 1050,-
Pris pr par 155 cm kr 1150,-   Bilder ser du her!


Barefoot brede stigbøylereimer 5 cm Spesial - dobbel.  Dobbel bredde i forhold til de vanlige spesialreimene. Gjør rytterens legg mer stabil og er beregnet for sal med brede feste for reimer, f.eks Cherokee og Atlanta.  Passer alle western stigbøyler, samt Trail og Soft Step.  Forsterket med nylon bakside og leveres med hylse for montering av spennen ned mot stigbøylen.  Kommer i svart eller brun og med lengde 140 cm.
Pris kr 1190,-  Bilde ser du her!

Saueulltrekk for stigbøylereimer og brystreimer.  Myke saueull-hylser med velcrofester (borrelås) for enkel montering.  Laget i dyrevennlig saueull.  Vaskes i kaldt vann og trekkes i form etter vask og ristes før tørk.  Passer alle reimer opp til bredde ca 7 cm.  Totallengde på hylsene er 52 cm, men de kan kuttes til ønsket lengde.  Ved kutting anbefales det å enten smelte enden eller sy den for å forhindre at det rakner.
Pris pr par kr 490,-.  Bilde ser du her og her.

Produsentens hjemmeside.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn