Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Quantum

Quantum serien er spesielt populær blant tur- og fritidsryttere, samt til distanseritt. Quantum salene overbeviser med trinnløs justerbar Ultraflex bom og anatomisk formede og godt polstrete puter med ekstra stor anleggsflate. Disse salene gir både hest og rytter maksimal komfort, også på lange turer.

Fra den opprinnelige Quantum salen har det kommet en hel produktlinje med saler som Deuber & Partner har utviklet for å ivareta de individuelle behovene for de forskjellige ryttere og deres hester. Quantum kan leveres med fenders eller dressurkapper, Quantum Sport er spesielt laget for å møte kravene for distanseritt, mens Westernmodellene ivaretar det tradisjonelle westernuttrykket samtidig som de beholder kvalitetene som kjennetegner Quantum salen og Ultraflex salbommen.

Quantum

by Deuber & Partner
NB: Normalt 14 - 16 ukers leveringstid da disse salene håndlages etter bestilling!

Quantum serien er spesielt populær blant tur- og fritidsryttere, samt til distanseritt. Quantum salene overbeviser med trinnløs justerbar Ultraflex bom og anatomisk formede og godt polstrete puter med ekstra stor anleggsflate. Disse salene gir både hest og rytter maksimal komfort, også på lange turer.

Fra den opprinnelige Quantum salen har det kommet en hel produktlinje med saler som Deuber & Partner har utviklet for å ivareta de individuelle behovene for de forskjellige ryttere og deres hester. Quantum kan leveres med fenders eller dressurkapper, Quantum Sport er spesielt laget for å møte kravene for distanseritt, mens Westernmodellene ivaretar det tradisjonelle westernuttrykket samtidig som de beholder kvalitetene som kjennetegner Quantum salen og Ultraflex salbommen.

Se produsentens hjemmeside her:

Quantum med dressurkapper

Quantum med fenders

Quantum Short & Light

Quantum Sport

Quantum Western

Quantum Short & Light Western

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn