Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Physio Natur

Problem med levering fra produsent.... Vi har noen få inne både i str S og L

Barefoot RideOnPad Physio Natur (tidligere Fleece Physio)

Nytt navn, nytt utseende og et videreutviklet konsept!

En helt ny sal/ridepad laget av ekte saue-ull og microfiber. Store knestøtter sammen med en høy og myk baksvissel gir rytteren god støtte og balanse i salen. Undersiden er laget av Sympanova for å unngå at salen sklir på hestens rygg.

Under salen er det en ekstra pad som er festet med velcro (borrelås) og har åpningsbare lommer for innlegg. 2 typer innlegg følger med i prisen, 1 par med PU skumgummi og 1 par moosgummi. Denne oppbyggingen lager kanal for hestens ryggrad og beskytter hestens rygg mot skadelig trykk. Man har her også muligheten til å bygge opp og/eller shimse salen slik at den passer hesten best mulig, samtidig som den gir meget god trykkfordeling og er myk og behagelig for både hest og rytter. Ved å klippe innleggene kan man også balansere salen dersom hesten er overbygd eller har andre problemer / skjevheter. Man kan også bruke Barefoots andre typer innlegg i denne salen.

Der de fleste barbak-pads og fleece-/saueskinnssaler har gjordstropper som går direkte over salen og gir trykk på kun en eller to ryggvirvler har Barefoot's RideOnPads og Barefoot Fleece Physio sal et gjordfeste som fordeler trykket over hele salen/ryggen.

NB: Med vilje så er det ikke laget stigbøylefester på disse, da det vil forårsake punkttrykk på hestens rygg. Ingen ridepads eller barbakpads skal brukes med stigbøyler. Trenger du stigbøyler så trenger du en sal!

Salen har D-ringer for feste av salvesker o.l. Nylon bære-reim foran på salen. Passer på de fleste hester og ponnier, unntatt små ponnier som Shetlandsponni mm. (anbefaler RideOnPad Pony til disse).
Salen ristes og børstes for hår og skitt. Kan håndvaskes i kaldt vann, trekkes i form og tørkes forsiktig uten varme etterpå.

2 størrelser:

Small - lengde 51 cm og kapper 49 cm, passer buksestr ca 34 - 38, pris kr 4650,-

Large - lengde 59 cm og kapper 58 cm, passer buksestr ca 40 - 46, pris kr 4990,-

  

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn