Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nottingham

Barefoot Nottingham (tidligere Notting Hill) Nyhet - nå med 3-lags VPS® System!

Ikke bare vakker, men den nye modellen 'Nottingham' er også utstyrt med et helt nytt 3-lags VPS® System (standard på de andre Barefoot-modellene er 2-lags VPS® System).


Pris kr 10.600,-.

NB: Barefoot salene kommer også i en "Pro" utgave med smalere sete og litt annet utseende.

Prisen på Nottingham Pro er kr 13.200,-  og du kan lese mer om den her!

Det nye 3-lags VPS-systemet gir enda mer trygghet for punkttrykk fra stigbøylefester, og denne salen egner seg dermed både for sprang, for litt tyngre ryttere som står mye i stigbøylene og for lange turer og andre utfordrende ritt. Selv om denne salen er stivere og beskytter hestens rygg bedre så er den enda fleksibel nok til å være behagelig for hesten og begrenser ikke hestens bevegelser. Muskler vil bygges opp slik som med andre Barefoot saler.

Salen er laget i mykt lær i kombinasjon med DryTex™ materiale.
Med tykk fleece underside, 6 D-ringer, polstrede kneputer, justerbare kneputer under kappene som kan flyttes eller fjernes etter ønske (borrelås).

Justerbar innfesting av stigbøylereimer. Fleksibelt V-gjordsfeste. Close Contact sete som blir liggende over hestens tyngdesenter.

Vekt kun ca 5 kg. Finnes i str 1 - ca 17,5" og str 2 - ca 18,5". 
Mer info om størrelser finner du på vår info side her: Info Barefoot
 
Farge: lys brun/svart eller helsvart.

Barefoot Nottingham skal brukes sammen med en spesiell pad, som sikrer tilstrekkelig ryggradsfrihet.  
Du kan lese mer om disse padene her.   Til denne salen passer Cherokee paden best.

Oversikt over Barefoot tilbehør finner du her: Barefoot tilbehør

Denne salen har uttagbar framsvissel for maksimal tilpassing for hest og rytter. Velg salstørrelse etter egen buksestr. Pga. at disse salene er helt uten bom vil de passe på alle hester. Salen leveres med mykere fremsvissel og høyere baksvissel i foamskum for bedre komfort. Oversikt over fremsvissler og måleskjema du kan skrive ut for å finne rett fremsvissel finner du her: http://www.barefoot-saddle.de/shop/out/pictures/wysiwigpro/pdf/measuring_template.pdf

For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

E-post: post@bomfrisal.no  

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn