Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nevada

Barefoot Nevada er en hestevennlig westernsal som passer godt for litt større hester, hester som kanskje er brede og hester med litt mindre markert manke. Tysk kvalitet, håndlaget i vegetabilsk garvet nubuck-skinn. Disse salene er konstruert av den tyske hestekiropraktoren Sabine Ullmann, for beste mulige komfort og passform for alle hester. Resultatet er en sal som nå selges over hele verden, med fornøyde kunder og hester som følge. Barefoot salene må ikke forveksles med billige etterligninger som ikke er bygd for og med maksimal trykkavlastning og trykkfordeling. Kun Barefoot har VPS system for maksimal trykkfordeling og ryggradsfrihet. Les mer om VPS-systemet nederst på siden.

Med store, firkantede skjørt og lengre kapper vil denne salen ligge svært godt på større hester og hester som kanskje er litt bredere. Et dypt sete gir svært god kontakt med hesten. Lys naturfarget tykk fleece underside, 6 D-ringer, lærconchas og lærreimer brukes til å feste det du trenger å ha med på tur. For maksimal støtte så leveres disse salene vanligvis med fenders og stigbøyler / tapaderos. Salen kommer med stropper for dressurgjord som gjør det enklere å få salen til å ligge stabilt på hester med litt mage eller vanskelig gjordleie. Vekt ca 7 kg.

Barefoot Nevada skal brukes sammen med en spesiell pad, som sikrer tilstrekkelig ryggradsfrihet.  
Du kan lese mer om disse padene her. 

Størrelser: 
Nevada kommer i kun en størrelse. Mer info om størrelser finner du på vår info side her: Info Barefoot

Farger:
Leveres i fargene svart eller brun

Denne salen har uttagbar fram- og baksvissel for maksimal tilpassing for hest og rytter. Velg salstørrelse etter egen buksestr. Pga. at disse salene er helt uten bom vil de passe på alle hester. Salen leveres med mykere fremsvissel og høyere baksvissel i foamskum for bedre komfort. Oversikt over fremsvissler og måleskjema du kan skrive ut for å finne rett fremsvissel finner du her: http://www.barefoot-saddle.de/shop/out/pictures/wysiwigpro/pdf/measuring_template.pdf

Pris:
Nevada, kun sal uten utstyr: Kr 12.300,-

Oversikt over Barefoot tilbehør finner du her: Barefoot tilbehør

NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)


Barefoot VPS® system
VPS® systemet fordeler rytterens vekt på den best mulige måte over størst mulig areal langs hestens vektbærende område (sal-leiet fra bak skulderen og til siste ribbein). Som man ser av flere forskjellige målinger så er trykkpunkter eliminert fullstendig. Konstruksjonen med paneler innvendig i salen lager nok kanal slik at man unngår trykk både på ryggrad og muskelfester. Til og med når man står i stigbøylene så bidrar VPS systemet til å fordele trykket over hele lengden av salen, og det er ikke lenger noen grense ang. rytterens vekt kontra vanlige bomsaler (husk at hesten fremdeles skal klare å bære rytteren, og det gjelder uansett hvilken sal man bruker).

Utfyllende informasjon om Barefoot salene på engelsk finner man her:  
http://www.barefoot-saddle.de/shop/en/Frequently-Asked-Questions/

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn