Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Missoula Virginia

Barefoot Missoula Nut og Virginia Rose

Nyhet - nå med valgfri farge på setet (svart eller sjokolade) og valgfri type tooling (basket, flower, acorn)!
Merk at denne salen vil bli laget eksklusivt for deg etter bestilling og valg av setefarge og tooling. Leveringstiden er ca 12 - 16 uker.

En fantastisk, autentisk westernsal, og fremdeles fleksibel i alle retninger og svært hestevennlig. Laget i høykvalitets brasiliansk sal-lær med tooling, matchende avtagbart sete av semsket geiteskinn, tykk underside av fleece. Spenner og D-ringer i rustfritt stål, fenders med tooling, westernrigget med nylon "tie-strap". Modellen gir en svært god kontakt med hesten. Leveres med wide fremsvissel som standard, annen vidde må bestilles i tillegg. Vekt ca 8,5 kg. Farge enten Missoula Nut eller Virginia Rose med valgfri farge på sete, enten svart eller sjokoladefarget. NB: Virginia Rose blir mørkere etterhvert slik naturlig lær mørkner.

Setestr. 1 eller 2. Mer info om størrelser finner du på vår info side her: Info Barefoot
Salen bruker vanlig westerngjord. Den eneste forskjellen på Missoula Nut og Virginia Rose er farge og tooling.

Disse salene skal brukes sammen med en spesiell pad, som sikrer tilstrekkelig ryggradsfrihet. Til disse salene leveres kun brun formskåret pad.   Du kan lese mer om disse padene her. 

Oversikt over fremsvissler og måleskjema du kan skrive ut for å finne rett fremsvissel finner du her:
http://www.barefoot-saddle.de/shop/out/pictures/wysiwigpro/pdf/measuring_template.pdfPriser:
Missoula Nut med fenders og westernstigbøyler: Kr 18 790,-
Virginia Rose med fenders og westernstigbøyler: Kr 18 790,-


Oversikt over Barefoot tilbehør finner du her: Barefoot tilbehør
NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)


Barefoot VPS® system
VPS® systemet fordeler rytterens vekt på den best mulige måte over størst mulig areal langs hestens vektbærende område (sal-leiet fra bak skulderen og til siste ribbein). Som man ser av flere forskjellige målinger så er trykkpunkter eliminert fullstendig. Konstruksjonen med paneler innvendig i salen lager nok kanal slik at man unngår trykk både på ryggrad og muskelfester. Til og med når man står i stigbøylene så bidrar VPS systemet til å fordele trykket over hele lengden av salen, og det er ikke lenger noen grense ang. rytterens vekt kontra vanlige bomsaler (husk at hesten fremdeles skal klare å bære rytteren, og det gjelder uansett hvilken sal man bruker).

Utfyllende informasjon om Barefoot salene på engelsk finner man her:

http://www.barefoot-saddle.de/shop/en/Frequently-Asked-Questions/

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn