Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Madrid

Barefoot Madrid Barefoot Madrid er en eksklusiv og innovativ sal i klassisk spansk design med et dypt sete hvor man sitter svært godt. Man merker godt nærheten til hesten, hvordan hesten jobber og beveger ryggen, og salen legger derfor et godt fundament for mer avansert ridning.

Tysk kvalitet, håndlaget i to forskjellige typer skinn: smidig og sklisikkert semsket skinn med integrert polstring for sete og solid glatt skinn ( Søramerikansk kvalitet) for resten av salen . Underside av tykk, myk og behagelig fleece. 6 D-ringer for å feste pad mm Disse salene er konstruert av den tyske hestekiropraktoren Sabine Ullmann, for beste mulige komfort og passform for alle hester. Kun Barefoot har VPS system for maksimal trykkfordeling og ryggradsfrihet. Les mer om VPS-systemet nederst på siden. 

Barefoot Madrid bør brukes sammen med en spesiell pad, som sikrer tilstrekkelig ryggradsfrihet. 
Du kan lese mer om disse padene her. 
Stigbøylefestene kan flyttes fritt mellom setet og salen slik at du finner din perfekte plassering. Fleksibel, V-formet gjordsystem som ligger noe lengre frem enn på vanlige saler gjør at salen fungerer godt også på hester med vanskelig gjordleie.

Avtagbart sete som kan byttes ut med formsydd saueskinnssete med gode kneputer. Saueskinnssete kjøpes til ekstra - pris kr 5250,- Vekt på salen er ca 6 kg. Farge svart eller brun.

Størrelser: 
Madrid finnes i 2 størrelser: S1 og S2 som tilsvarer ca 17,5" og 18,5" i engelsk salstørrelse. Merk at S2 i denne modellen er noe større enn vanlig i andre Barefoot modeller. Fremsvissel leveres standard i str Wide i denne modellen, men byttes lett på samme vis som andre Barefoot saler mellom Small - Medium - Wide og XXW.

Mer info om størrelser finner du på vår info side her: Info Barefoot

Pris: kr 10.300,-
Pris er for kun sal uten tilbehør. Oversikt over Barefoot tilbehør finner du her: Barefoot tilbehør

Denne salen har utskiftbar framsvissel for maksimal tilpassing for hest og rytter. Velg salstørrelse etter egen buksestr. Pga. at disse salene er helt uten vanlig fast bom vil de passe på alle fleste hester.

Oversikt over fremsvissler og måleskjema du kan skrive ut for å finne rett fremsvissel finner du her: 
http://www.barefoot-saddle.de/shop/out/pictures/wysiwigpro/pdf/measuring_template.pdf


NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

Barefoot VPS® system
VPS® systemet fordeler rytterens vekt på den best mulige måte over størst mulig areal langs hestens vektbærende område (sal-leiet fra bak skulderen og til siste ribbein). Som man ser av flere forskjellige målinger så er trykkpunkter eliminert fullstendig. Konstruksjonen med paneler innvendig i salen lager nok kanal slik at man unngår trykk både på ryggrad og muskelfester. Til og med når man står i stigbøylene så bidrar VPS systemet til å fordele trykket over hele lengden av salen, og det er ikke lenger noen grense ang. rytterens vekt kontra vanlige bomsaler (husk at hesten fremdeles skal klare å bære rytteren, og det gjelder uansett hvilken sal man bruker). 


Utfyllende informasjon om Barefoot salene på engelsk finner man her:

http://www.barefoot-saddle.de/shop/en/Frequently-Asked-Questions/

  

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn