Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Gjord

Barefoot Dressurgjord:

Barefoot anatomisk dressurgjord i skinn med strikk på begge ender, leveres i brunt eller sort.
Str. 35 cm, 45 cm, 55 cm, 65 cm, 75 cm.
Pris kr 1590,-

Nyhet: Barefoot Månegjord "Moon Girth Silvermoon" en halvmåneformet gjord i mykt lær med myk padding, 4 spenner i rustfritt stål med fjæring på venstre side. Paddingen er myk og former seg etter hesten, gir derfor lite bevegelse mot hestens mage slik at det ikke oppstår irritasjon eller gnag i gjordleiet. Anatomisk kuttet for hester med rund mage og vanskelig gjordleie, gir god albuefrihet.

Lengder (fra spenne til spenne): 55, 65, 75, og 85 cm
Farge: svart.   Pris kr 1890,-


Barefoot Gjord "Stretch and Breathe" Laget spesielt for Barefoot.
Kun i sort. Str. fra 35 til 85 cm.
Kr 700,- pr stk.

Helt elastisk med nytt materiale "Stretch & Breath®".
Beveger seg med hesten, mykt neopren materiale - enkelt å holde rent, spenner av rustfritt stål på begge sider.
Gjorden kan vaskes i maskin på 30 grader finvask - NB: bør vaskes i vaskepose eller et gammelt putevar for å beskytte ringene/vaskemaskinen.

Tips: Om du vanligvis spenner gjorden kun fra venstre side så bør du bytte om gjorden fra venstre til høyre med jevne mellomrom for å holde jevnt strekk i gjorden fra begge sider.Barefoot supermyke saueskinnsgjord for hester med sensitiv hud eller gjordproblemer. Består av to deler, innvendig en solid nylongjord og utvendig ekte saueskinn som kan tas av for rengjøring. Gjorden har elastiske stropper på den ene siden.
Størrelser: 45 cm, 55 cm, 65 cm, 75 cm.
Pris kr 990,-
Westerngjord:

Barefoot westerngjord til Barefoot Arizona, Arizona Nut, Missoula Nut og Virginia Rose.
Anatomisk formet Westerngjord laget i mykt, velformet og elastisk lær med store, flate spenner i rustfritt stål. Passer for sensitive gjordplasseringer. Leveres i brun eller svart

Str.: 55 cm, 65 cm, 75 cm og 85 cm. 
Pris kr 1490,-
NYHET: Bygg om westernsalen din fra å bruke westerngjord til dressurgjord med Barefoot Girth Convertor! 
Girth Convertor, svart eller brun - kr 1530,- pr sett
NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

Betaling skjer enten i postoppkrav eller helst etter forskuddsbetaling. Ved forskuddsbetaling så er det kun kr 30,- i faktura-/eksp. gebyr og du slipper i tillegg oppkravsgebyret. Vi sender vanligvis dagen etter at betaling er mottatt, men om det haster så kan vi også sende samme dag :-)


Bomfri Sal Norge | Pb 34 | 7581 Selbu | E-post: post@bomfrisal.no

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn