Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Equine Fusion Boots

Vi har solgt vårt butikklokale og lagt om driften i forhold til dette.  Derfor så avvikler vi salget av EF Boots og selger ut restlageret:

Opphørssalg!!!  Nå tomt for nye boots, har pads og piggsett igjen.

Equine Fusion dampening pad

str 7 - 16: Kr 200,- pr. par.

Equine Fusion piggsett inkl. monteringsverktøy kr 300,- pr sett (1 sett til 2 sko)

Send oss en e-post med bestilling idag: post@bomfrisal.no

Pigger til Equine Fusion Boots: Man får nå også pigger til disse bootsene. For bedre feste på snø, is og sleipt underlag uten å miste de gode egenskapene til EF boots så finnes nå sett med pigger utviklet spesielt for dette. De er enkle å montere med eget monteringsverktøy som følger med settet, og man kan ta de ut når de ikke lenger trengs. Piggene er laget for "året rundt bruk" om man ønsker dette.

Det anbefales å bruke Dampening Pads inni bootsene når man har montert pigger for å være sikker på at hesten får det mest mulig behagelig og for å øke levetiden på boots og pigger.

NB: EF pigger er mindre enn hva som er vanlig for normale hestesko.

Informasjonsfolder Equine Fusion piggsett.

Video som viser påsetting av EF Ultimate.

Video som viser montering av pigger.


Måle og finne rett størrelse på Equine Fusion: Equine Fusion størrelser

Hva brukere sier om EF kan du lese her!


NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

Betaling skjer som forskuddsbetaling. Ved forskuddsbetaling så er det kun kr 30,- i faktura-/eksp. gebyr (porto kommer i tillegg etter postens takster) og du slipper i tillegg oppkravsgebyret. Vi sender vanligvis dagen etter at betaling er mottatt, men om det haster så kan vi også sende samme dag :-)

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn