Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Comfort Engelsk

Star-Trekk Comfort

STAR-TREKK salene er en serie med bomløse saler av svært høy kvalitet, nøye oppbygd for maksimal komfort for både hest og rytter. Sitsen er myk og dyp på alle modeller, og salen gir meget god bogfrihet. Man trenger ingen spesiell pad til denne salen, den har justerbare og utbyttbare paneler på undersiden som er festet med solid borrelås. Disse putene gir optimal ryggradsfrihet og man bruker en vanlig pad eller shabrack under. Putene finnes i ulike varianter, standard er 2 cm tykke lærkledde puter. Framsvisselen kan også byttes. Salen er laget av mykt lær av beste kvalitet. Stigbøylefestene gir en korrekt, loddrett sits og man kan velge mellom to forskjellige innfestinger på endel av modellene. Gjorden er av kort engelsk dressurtype, og innfestingen har V-stil for ekstra stabilitet. 

Star-Trekk Comfort er en godt utprøvd distansesal som med meget godt resultat er brukt av konkurranseryttere på elitenivå. Vi har bl.a solgt en slik sal til Europas høyeste utdannede instruktør i "Sentrert Ridning". Men den er også en utmerket fritidssal som passer til de fleste hesteraser og ryttere. Hos eiere av kaldblodsraser har den blitt populær på grunn av at konstruksjonen også passer godt til brede hester. Salen er utviklet og konstruert for å gjøre krevende ritt så bekvem som mulig for både hest og rytter. Det er en lettvektssal med mange justeringsmuligheter, setet er også avtagbart / utbyttbart. Man kan bytte fremsvisselen i flere vidder, eller bestille salen med justerbart fremsvissel (pristillegg kr 1000,-).

Anleggsflaten mot hesten er ca 47 cm i setestr 1 (ca 17") og ca 50 cm i setestr 2 (ca 18"),

Comfort er den ultimate allroundmodellen som man gjerne rir lenge i. Den har en svært myk og god sits, og en perfekt passform på hesteryggen, den ligger stille og sklir ikke.

Comfort har V-gjord system og man benytter vanlig dressurgjort, p.g.a. de flyttbare putenes trykkavlastende funksjon så behøver man ingen spesiell pad. Vekten er ca 5,5 kg, og salen har 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil. 
 

Comfort lages i vegetabilsk garvet glatt-lær med nubuck eller nappa sete og nederste del av kåpen.
Denne modellen kommer i 2 utgaver, English og Western.
Comfort Western kan som bildene viser leveres komplett med fenders og stigbøyler. 

Priser: 

Star-Trekk Comfort English, kun sal kr. 17.950,-

Star-Trekk Comfort Western kun sal kr. 17.950,-
Star-Trekk Comfort Western med fenders og stigbøyler kr. 18.950,-

Tillegg for justerbar fremsvissel kr 1000,-

Tillegg for Bordertooling (gravering) fra kr 1500,- til kr 2000,- avhengig av mønster.


Comfort salene leveres med messing eller sølvbeslag.

Nyhet:
Justerbar fremsvissel kan nå leveres for ettermontering til eldre ST Comfort.
Justeres med 5 eller 6 millimeter umbrako.
Leveres i svart, brun og havanna i glatt skinn eller nubuck. Pris kr 2290,- pr. stk

NB: For å justere disse fremsvisslene så bruker man en 5 eller 6 mm umbrako (6-kant) nøkkel og åpner låsingen 2-3 omdreininger først.
Deretter bruker man hendene og justerer manuelt hvor bredt man ønsker å ha fremsvisselen før man låser den igjen med nøkkelen. Alt dette skjer med fremsvisselen i salen og det er gjort på et blunk å justere til ønsket vidde. NB: Ikke skru helt ut, da er det vanskelig å få skruen til å entre gjengene rett igjen....

Dette er ikke samme system som på Deuber Ultraflex saler med fleksibel polypropylenbom, der man skrur med en 12 mm Umbrakonøkkel en vei for å få salen videre, og motsatt vei for å få den smalere

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn