Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Cherokee Classic

Cherokee Classic

Barefoot Cherokee er en allsidig, hestevennlig sal som passer perfekt for turridning. Tysk kvalitet, håndlaget i vegetabilsk garvet nubuck-skinn. Disse salene er konstruert av den tyske hestekiropraktoren Sabine Ullmann, for beste mulige komfort og passform for alle hester. Resultatet er en sal som nå selges over hele verden, med fornøyde kunder og hester som følge. Barefoot salene må ikke forveksles med billige etterligninger som ikke er bygd for og med maksimal trykkavlastning og trykkfordeling. Kun Barefoot har VPS system for maksimal trykkfordeling og ryggradsfrihet. Les mer om VPS-systemet nederst på siden.

Stigbøylefestene kan flyttes fritt mellom setet og salen slik at du finner din perfekte plassering. Fleksibel, V-formet gjordsystem gjør at salen ligger godt på de fleste hester, avtagbare/flyttbare knestøtter og "Air-Pump System" på knestøtteflappen gir myk og behagelig knestøtte.  Matchende tykk fleece underside, 8 D-ringer, lærconchas og lærreimer brukes til å feste det du trenger å ha med på tur.

Cherokee Classic er samme sal som vanlig Cherokee, men kun i helsvart og med et mere klassisk og elegant utseende uten hestehode og lærreimer.  Med 6 D-ringer og Fleece underside i matchende svart farge.

Barefoot Cherokee skal brukes sammen med en spesiell pad, som sikrer tilstrekkelig ryggradsfrihet.    Du kan lese mer om disse padene her.


Størrelser:
Cherokee finnes i 2 størrelser: 1 og 2 som tilsvarer ca 17,5" og 18,5" i engelsk salstørrelse og ca 15" og 17" i westernstr. Mer info om størrelser finner du på vår info side her: Info Barefoot

Farger:
Leveres i helsvart.

Denne salen har uttagbar framsvissel for maksimal tilpassing for hest og rytter. Velg salstørrelse etter egen buksestr. Pga. at disse salene er helt uten bom vil de passe på alle hester. Cherokee leveres med mykere fremsvissel og høyere baksvissel i foamskum for bedre komfort.  Oversikt over fremsvissler og måleskjema du kan skrive ut for å finne rett fremsvissel finner du her:    http://www.barefoot-saddle.de/shop/out/pictures/wysiwigpro/pdf/measuring_template.pdf


Pris:
Cherokee og Cherokee Classic kr 10.800,-
Cherokee Spesial egne farger  kr 12.700,-

NB: Barefoot salene kommer også i en "Pro" utgave med smalere sete og litt annet utseende.

Prisen for Cherokee Pro er kr 13.200,- og du kan lese mer om den her!Pris er for kun sal uten tilbehør. Oversikt over Barefoot tilbehør finner du her: Barefoot tilbehør


NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn