Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Barrydale

Barefoot Barrydale

Barefoot Barrydale er en av de nyeste modellene i Barefoot familien, laget for bl.a distanse og endurance. Tysk kvalitet, håndlaget i mykt vegetabilsk garvet nubuck-skinn. Disse salene er konstruert av den tyske hestekiropraktoren Sabine Ullmann, for beste mulige komfort og passform for alle hester. Resultatet er en sal som nå selges over hele verden, med fornøyde kunder og hester som følge. Barefoot salene må ikke forveksles med billige etterligninger som ikke er bygd for og med maksimal trykkavlastning og trykkfordeling. Kun Barefoot har VPS system for maksimal trykkfordeling og ryggradsfrihet. Les mer om VPS-systemet nederst på siden.

Barefoot Barrydale skal brukes sammen med en spesiell pad, som sikrer tilstrekkelig ryggradsfrihet.
Du kan lese mer om disse padene her.Barrydale har store anatomiske myke nubuck knestøtter, innebygget i det avtagbare setet som plasserer rytteren i en dyp og sikker sits, enten man er ute i det fri eller inne på arenaen. Barrydale har blitt spesielt populær blant distanseryttere. Utfordrende ritt, opp og ned, er ikke noe problem med denne salen. Beina blir presist plassert, salen ligger godt fast, og hesten opplever ingen trykkpunkter. Viktige momenter, spesielt på lengre ritt.

Stigbøylefestene kan flyttes fritt mellom setet og salen slik at du finner din perfekte plassering. Fleksibel, V-formet gjordsystem som ligger noe lengre frem enn på vanlige saler gjør at salen fungerer godt også på hester med vanskelig gjordleie.

Med denne salen kan du føle hestens bevegelser og hvordan musklene jobber. Ved at du kjenner hestens ryggbevegelser kan du legge grunnlaget for mer avansert ridning.

Salen har 9 D-ringer for feste av pad eller bagasje. Fleksibel i alle retninger. Vekt er ca 6 kg.

Denne salen har uttagbar framsvissel for maksimal tilpassing for hest og rytter. Velg salstørrelse etter egen buksestr. Pga. at disse salene er helt uten bom vil de passe på alle hester. Leveres nå med mykere fremsvissel og høyere baksvissel i foamskum for bedre komfort. Oversikt over fremsvissler og måleskjema du kan skrive ut for å finne rett fremsvissel finner du her:
http://www.barefoot-saddle.de/shop/out/pictures/wysiwigpro/pdf/measuring_template.pdf


Størrelse: 1 eller 2 som tilsvarer ca 17,5" og 18,5" i engelsk salstørrelse.
Mer info om størrelser finner du på vår info side her: Info Barefoot

3 Farger: Helsvart, svart/grå eller lys brun/mørk brun.

Pris:
Barrydale kr 11.200,-

NB: Barefoot salene kommer også i en "Pro" utgave med smalere sete og litt annet utseende.

Prisen for Barrydale Pro er kr 13.600,-  og du kan lese mer om den her!

Pris er for kun sal uten tilbehør. Oversikt over Barefoot tilbehør finner du her: Barefoot tilbehør

NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

Barefoot VPS® system
VPS® systemet fordeler rytterens vekt på den best mulige måte over størst mulig areal langs hestens vektbærende område (sal-leiet fra bak skulderen og til siste ribbein). Som man ser av flere forskjellige målinger så er trykkpunkter eliminert fullstendig. Konstruksjonen med paneler innvendig i salen lager nok kanal slik at man unngår trykk både på ryggrad og muskelfester. Til og med når man står i stigbøylene så bidrar VPS systemet til å fordele trykket over hele lengden av salen, og det er ikke lenger noen grense ang. rytterens vekt kontra vanlige bomsaler (husk at hesten fremdeles skal klare å bære rytteren, og det gjelder uansett hvilken sal man bruker).


Utfyllende informasjon om Barefoot salene på engelsk finner man her:

http://www.barefoot-saddle.de/shop/en/Frequently-Asked-Questions/

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn