Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Barefoot Ride On Pad

Et av våre mest populære produkter!!!   


NYHET:  3 nye blåfarger RideOnPad Physio Color!!!  True Blue - French Blue og Hawai Ocean
+ tidligere farger:  
Sunflower - Red Plum - Old Rose - Deep Sea Blue og Kiwi Green   

Pris kr 3100,-

Også et begrenset antall med blåmønstret RideOnPad for barn / barnestørrelse kr 1990,-

Barefoot's Ride On Pads er konstruert slik at du nå kan ri uten sal med full kontakt uten at det blir et problem for hesten. De fleste ridepads eller barbakpads er laget slik at gjorden lager et trykk på ryggen på et svært lite område, noe som forårsaker ubehag for hestene. Barefoot har V-fester slik at trykket fra gjorden fordeles over hele paden, og med en myk komfortabel fylling av trykkfordelingsskum i forskjellig grad av tykkelse kan den balanserte og sentrerte rytter ri behagelig i alle gangarter. Med vilje så er det ikke laget stigbøylefester på paden, da disse vil forårsake punkttrykk på hestens rygg. Ingen ridepads eller barbakpads skal brukes med stigbøyler. Trenger du stigbøyler så trenger du en sal!

Under Ride On Paden er det gummiert Sympanova materiale som gjør at paden sitter godt fast til hesten uten å skli. Den gjør også rengjøring mye enklere da det som regel bare er å tørke over med en fuktig klut etter rideturen for å få paden ren igjen. På oversiden er det microfiber som gir rytteren et godt feste uansett hastighet. For ekstra støtte og stabilitet har gjordfestene en ekstra pute med ekte saueskinn inn mot hesten for å sikre at det ikke blir gnag eller ubehag fra gjorden under ridning. Mange velger å bruke Barefoots saueskinnsgjord til disse Ride On Pads.

3 D-ringer for feste av utstyr. Nylon bære- / håndtaksreim foran på salen (NB: ikke beregnet til å holde seg i når man rir. Sømmen kan isåfall løsne). Paden har Antiskli Sympanova underside.

Viktig!!! Forskjellen på RideOnPad og RideOnPad Physio er at Physio har Barefoot sin anerkjente physiopad under selve ridepaden, men 2 sett løse / uttagbare innlegg for ekstra trykkavlastning og komfort for både hest og rytter!

RideOnPad:

Liten størrelse for barn og små ponnier, brun eller svart, ca 15"
kr 1690,-

Voksen størrelse i brun eller svart, ca 17,5"
kr 2500,-

Voksenstørrelse med vesker bak, svart, ca 18,5"
kr 2690,-


Ride On Pad Physio, svart eller brun. Dette er en videreutvikling av Barefoots Physiopad i Ride On Pad utførelse. Laget for hester med vanskelig rygg og / eller ryttere som enten er noe tung eller har mindre fordelaktig vektfordeling. Ride On Pad Physio har bedre vekt- og trykkfordelingsevne og gir større og bedre kanal for hestens ryggrad. Leveres som andre Physio-modeller med 2 par innlegg i "Rubber Foam" og "Soft PU Foam" som puttes inn lommene under paden. Dette er en bedre ridepad både for hesten og rytteren og vi anbefaler denne om man tenker å bruke paden endel.


Leveres i svart eller brun, størrelse voksen ca 17,5"  Finnes også som Limited Edition Color: Sunflower - Red Plum - Old Rose - Deep Sea Blue og Kiwi Green 

Pris kr 3100,-

Bilde av RideOnPad Physio underside:
NYHET: RideOnPad Physio Support, med store kneputer og høy, myk baksvissel. Gir enormt med støtte og er velegnet også for eldre hester og tyngre ryttere. V-gjord system der gjordfestene fordeler presset fra gjorden over hele paden, 2 sett innlegg, og samme Sympanova antiskli underside som på vanlig RideOnPad/Physio. D-ringer for feste av salvesker.

Kommer i 2 størrelser og 2 farger, svart og brun:

Small = lengde 53 cm, kapper 48 cm - buksestr ca 32 - 36, pris kr 3750,-

Large = lengde 60 cm, kapper 53 cm - buksestr ca 38 - 44, pris kr 4050,-

Saueullsete for Ride On Pad:

Stort, mykt saueullsete for nye typen Ride On Pad (de med ringer foran og bak) gjør din ridepad om nesten til en spansk hyrdesal. Med store tykke puter på begge sider foran samt bak får du et sikkert og meget komfortabelt sete. Laget av 100% saueull med en antiskli underside av Sympanova som fikserer sikkert og mykt mot Ride On Paden. Setet er kommer med en lang velcrostropp som festes under ridepaden. Små åpninger foran og bak gjør at stroppen kan føres gjennom ringene på ridepaden for sikker låsing.

Merk at sauesetet er laget av 100% saueull, ikke saueskinn. Saueull har de samme, antibaktrielle og støtdempende egenskaper som saueskinn, men det er en viktig forskjell: Ull klippes regelmessig fra sauen uten særlig stress eller smerte, mens for å lage saueskinn så må den slaktes. Ved å bruke saueull vil produksjonen her skje på en dyre- og ressursvennlig måte.
Setet kan også brukes på eldre modeller av RideOnPad samt andre ridepads, men det vil variere hvor godt den vil sitte på disse.

Håndvaskes i kaldt vann. Putene foran og bak kan tas ut før vasking. Etter vask bør setet trekkes i rett form og ristes kraftig før naturlig tørking.

Størrelse - voksen, ca 17,5". Setet passer ikke til RideOnPad med vesker, Physio Support. Kun til vanlig RideOnPad str 17,5 og RideOnPad Physio.
Naturfarget (hvit) ull med svart kant og svart underside.

Pris kr 1990,- NB: kun sete uten pad.

Barnestørrelse ca 15" passer kun de nyeste RideOnPad for barn som har D-ringer for feste foran.
Pris kr 1490,-


NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

Betaling skjer med forskuddsbetaling, enten vipps eller overføring til konto. Vi sender vanligvis samme dag eller senest dagen etter at betaling er mottatt.

e

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn