Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Barefoot Physiopad

Et 2-delt terapeutisk oppbygd salpadsystem med enda bedre støtabsorberende egenskaper for Barefoot salene. Med Sympanova underside og Moosgummi overside så sitter salen godt fast til hesten.

Dette nye salpadsystemet er utviklet spesielt for den tunge rytteren og/eller hester med utstående ryggradsproblemer og manglende ryggmuskler. Det nye pad systemet skaper større klaring for hestens ryggrad, og består av to komponenter. Begge lagene er støtabsorberende, og er tett sammenføyet med vide Velcro stropper.
Husk allikevel at hesten ikke blir sterkere og rytteren blir ikke lettere uansett utstyr. Ri ikke lengre intervaller enn hesten orker å bære rytter korrekt. En liten leiepause gjør underverk for ryggmuskler, humør og innstilling til rideturer :-)

1: I den delen som er nærmest hesten kan innleggene skiftes og paddes opp individuelt. Det er laget for et smalt sete, og har en sympanova bunn som skaper ekstra stabilitet spesielt på runde hester. To sett med innlegg følger med. Innleggene er lett utskiftbare via borrelås-åpning i fronten på paden. Naturgummi (moosgummi) innlegg kan kjøpes for et tillegg på kr 320,- pr. par.

2: Topp-delen av Physio paden er laget av solid høykvalitets-ull, med underside og stopp av filt. Oppå har den et lag med naturgummi som holder salen stabil og bidrar til ekstra støtabsorbering.

Velcro stropper er montert for å holde padden fast til salens D-ringer. Begge delene av Physio paden er vaskbar ved 30 graders vask etter at innleggene er fjernet

Finnes i svart eller brun.

Cheyenne m.fl.  kr 2990,-
Madrid og Nevada kr 3290,-
Barrydale  kr 3590,-
Arizona og Atlanta kr 3990,-

Ved bestilling oppgi type sal og str.


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn