Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Arizona Nut

Barefoot Arizona Nut
Barefoot Arizona Rose 

Barefoot Arizona Nut og Arizona Rose er eksklusive hestevennlige westernsaler i brasiliansk kalvelær. Laget og dekorert for hånd. En sal som passer godt for korte hester og hester med markert manke. Tysk kvalitet, konstruert av den tyske hestekiropraktoren Sabine Ullmann, for beste mulige komfort og passform for alle hester. Resultatet er en sal som nå selges over hele verden, med fornøyde kunder og hester som følge. Barefoot salene må ikke forveksles med billige etterligninger som ikke er bygd for og med maksimal trykkavlastning og trykkfordeling. Kun Barefoot har VPS system for maksimal trykkfordeling og ryggradsfrihet. Les mer om VPS-systemet nederst på siden.

Med runde skjørt og korte kapper vil denne salen passe de fleste hester og gi god plass til hestens naturlige bevegelser. Et dypt sete i semsket skinn gjør at du sitter godt og har svært god kontakt med hesten. Brun tykk fleece underside, 6 D-ringer, lærconchas og lærreimer brukes til å feste det du trenger å ha med på tur. Denne salen leveres komplett med matchende, dekorerte fenders og stigbøyler. Salen kommer med "off-billets" og "tie-strap" og man bruker en vanlig westerngjord. Vekt ca 7 kg.
Justerbare stigbøylefester for best mulig støtte og komfort.


NB: Disse salene er laget av stivere og mer solid lær for å klare å dekorere de med inngraveringer i læret. De vil derfor trenge lenger tid til å tilpasse seg hesten enn en vanlig Barefoot sal.

Barefoot westernsaler er tillatt i de fleste westernkonkurranser og show (EWU, AQHA).


Barefoot Arizona Nut og Arizona Rose skal brukes sammen med en spesiell pad, som sikrer tilstrekkelig ryggradsfrihet. Du kan lese mer om disse padene her.


Størrelser:
Arizona Nut og Arizona Rose fås i 2 størrelser: 1 og 2 som tilsvarer ca 17,5" og 18,5" i engelsk salstørrelse og ca 15" og 17" i westernstr. Mer info om størrelser finner du på vår info side her: Info Barefoot

Farger:
Arizona Nut leveres i sjokoladebrun farge.
Arizona Rose leveres i naturfarget skinn med brunt semsket sete.

Denne salen har utskiftbar framsvissel for maksimal tilpassing for hest og rytter. Velg salstørrelse etter egen buksestr. Pga. at disse salene er helt uten fast bom vil de passe på de aller fleste hester. Salen leveres med fremsvissel i str Wide.
Oversikt over fremsvissler og måleskjema du kan skrive ut for å finne rett fremsvissel finner du her: http://www.barefoot-saddle.de/shop/out/pictures/wysiwigpro/pdf/measuring_template.pdfPriser:
Arizona Nut   med matchende fenders og westernstigbøyler: Kr 17.310,-
Arizona Rose
 med matchende fenders og westernstigbøyler: Kr 17.310,- 


Oversikt over Barefoot tilbehør finner du her: Barefoot tilbehør


NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)


Barefoot VPS® system
VPS® systemet fordeler rytterens vekt på den best mulige måte over størst mulig areal langs hestens vektbærende område (sal-leiet fra bak skulderen og til siste ribbein). Som man ser av flere forskjellige målinger så er trykkpunkter eliminert fullstendig. Konstruksjonen med paneler innvendig i salen lager nok kanal slik at man unngår trykk både på ryggrad og muskelfester. Til og med når man står i stigbøylene så bidrar VPS systemet til å fordele trykket over hele lengden av salen, og det er ikke lenger noen grense ang. rytterens vekt kontra vanlige bomsaler (husk at hesten fremdeles skal klare å bære rytteren, og det gjelder uansett hvilken sal man bruker).

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn